Kampaamoyrittäjäksi Kaisaniemenkadulle Jarin seuraksi

Kampaajani Jari Sivén etsii toista kampaamoyrittäjää Kaisaniemenkatu 1:n sisäpihalle.

Paikka on keskeinen, mutta rauhallinen, koska liikenteen melu ei kuulu kampaamoon. Ympäröivissä rakennuksissa on toimistoja ja Kaisaniemenkadulla on vilkas liikenne ja paljon jalankulkijoita. Rautatieasemalle ja ratikkapysäkeille on lyhyt matka.

Suosittelen Jaria, koska hän on hyvä parturi-kampaaja, mukava ja hauskaa juttuseuraa. Hän puhuu aina ystävällisesti vaimostaan ja lapsistaan.

Olen käynyt leikkauttamassa hiukseni Jarilla viimeiset seitsemän tai kahdeksan vuotta. (Sytohoitojen jälkeen eli kaljuuntuneena pidin jostain kumman syystä taukoa.)

Otathan yhteyttä Jariin, jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä kyseisellä paikalla tai kerrothan alalla työskenteleville tutuillesi mahdollisuudesta.

Aiempi naispuolinen ja mukava yrittäjä teki hänen kanssaan töitä useamman vuoden ajan, mutta palasi töihin aiempaan kampaamoon. Yhteistyö heidän välillään sujui aina erittäin hyvin.

Parturi-kampaaja Jari Sivén, puh. (09) 672 405

PS Jari karkaa Helsingistä, jos toista yrittäjää ei löydy. Toivon, että löytyy, koska on ilahduttavaa käydä kivalla kampaajalla, jolle ei tarvitse selittää juuri mitään hiusmallista. ”Leikkaisitko latvat tai vähän enemmän, etteivät ihmiset enää anna minulle rahaa kadulla surkean kampauksen vuoksi. Kiitos!”

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.