Kumous

Viime viikon torstaina 9.11.2017 Kumous-verkkokurssin perustanut VTM Minna Rantama antoi Suomen Syöpäpotilaiden Paluu töihin -ryhmälle erittäin hyviä vinkkejä työnhausta. Kiitos kiinnostavasta tilaisuudesta!

Sovimme, että hänen esittämänsä ja mielestämme erittäin hyvä materiaali on tarkoitettu vain meidän käyttöömme.

(Minua huvitti lupauksemme jälkeen ikivanha vitsi, jossa toimittaja oli seuraamassa papin puhetta kirkossa. Pappi pyysi tilaisuuden jälkeen, ettei toimittaja julkaise vitsejä, koska hän aikoo kertoa samat jutut myöhemmin muissa tilaisuuksissa. Ote lehdessä olleesta jutusta: ”Pappi kertoi useita vitsejä, joita emme voi toistaa lehdessä.”)

Kannattaa tutustua Kumouksen sivulla oleviin ilmaisiin oppaisiin ja lukea yrittäjästä ja hänen sisältökumppanistaan, FM Anna-Maria Leograndesta.

https://kumous.com/

Tarvetyöpaikka

Varmistin Minna Rantamalta, voinko mainita hänen käyttämänsä erittäin fiksun sanayhdistelmän eli tarvetyöpaikan eikä piilotyöpaikan. Sain luvan ja hän ystävällisesti välitti minulle linkin:

https://kumous.com/blog/513478/piilotyopaikoista-puhumisen

”Tarvetyöpaikka (vanha “piilotyöpaikka”): työpaikka, jossa tarve uuden henkilön palkkaamisesta on jo ajatuksen tasolla itämässä, mutta asialle ei ole vielä ehditty tehdä mitään, tehtävänkuva ei ole vielä muotoutunut ilmoitukseksi tai työpaikassa pohditaan löytyisikö uusi työkaveri ilman työlästä hakemusvyöryä.” (Kumous)

Kurssin hinta 64 euroa

Kurssin sisältö on käytössäsi vuoden ajan ensimmäisestä kirjauksesta.

Työnhakijat tai -vaihtajat voivat liittyä Kumouksen nettiryhmään useampia kertoja vuoden aikana. Lokakuun lopussa päättyi edellinen ilmoittautuminen ja vuodenvaihteessa on uusien asiakkaiden mahdollisuus liittyä ryhmään.

Oma LinkedIn-lisäys

Sain useita uusia LinkedIn-yhteyksiä, kun luin lakimiehen laittaman kontakteja etsitään -ilmoituksen LinkedInissä ja useampi hänelle vastannut etsi uusia yhteyshenkilöitä. Lähetin kutsuja ja oma sivuni näyttää nyt vähemmän hupaisalta, kun kontakteja on enemmän. Olen ollut niin pitkään pois työelämästä, etten enää muistanut kuin joidenkin ihmisten nimet ja monet tutut työkaverit eivät ole perustaneet itselleen profiilia.

Kiitos teille, joista sain uusia yhteyshenkilöitä!

Laitan jatkossa vastaavan haun omalle sivulleni, mutta muutan ”kummituskuvani” ensin parempaan. Onneksi sain palautetta kuvasta tutulta henkilöltä, koska en kiinnittänyt mitään huomiota kuvan ylivalottuneisuuteen.

Esitän pahoitteluni siitä, etteivät ottamani kuvat ole aina parhaasta päästä. Innostun jostain kauniista kohteesta, nappaan kuvan ja huomaan vasta kotona, että minulla on merkillisesti valaistuneita (hurskaita?) sieniä. Pitäisi olla kävelyretkillä mukana ikioma valokuvaaja, jolle voisin osoittaa hyviä kuvauskohteita.

 

Ne jotka ovat tarpeeksi hulluja uskoakseen, että voivat muuttaa maailman, vielä tekevät sen.

Steve Jobs

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.