Työkokeilu

Etsin kiinnostavaa työkokeilupaikkaa kirjoittamisen parissa helmi-huhtikuuksi. Tarjolla on ilmainen työntekijä, jolla on pitkä työhistoria sijoitus- ja rahoituspuolella. Minua kiinnostaa kokonaan uusi toimiala, jossa voin kirjoittaa työkseni.

Olin kesä- ja syyskuussa 2017 myeloomapotilasedustajana Madridissa. Varmistutin syksyllä syöpämessuilla rettelöineen yläselkäni kunnon fysiatrin ja fysioterapeutin avulla, jotta voin olla reipas, tunnollinen ja kunnollinen työntekijä. Selkäni on todettu kunnolliseksi.

Uskon, että löydän työn, jossa on hyötyä aiemmista tehtävistäni ja kuuden vuoden sairastamisestani, jonka aikana koin enemmän käänteishyljintää, kuin valtaosa ihmisistä koko elämänsä aikana. Pyydän, että kiinnitätte huomiota edelliseen rehentelyyni. Hehee!

The Secret

Luin mm. skeptikkojen mollaaman kirjan Salaisuus, jossa todetaan, että ihminen saa, mitä haluaa.

Toisaalta skeptikkojen kommentointisivu muistuttaa mielestäni Talouselämän kommentointisivua, jossa kirjoitetaan hyvin paljon täysin aiheen vierestä. Luopunen skeptikkojen sivun seuraamisesta.

Salaisuus epäilyttää minua, mutta jos viikon ruokasoodakuuri (1 tl/vesilasi/päivä) parantaa netin mukaan kaikki syövät, niin juuri mitään ei tietenkään pidä epäillä… Lisään, että myeloomani parani allogeenisella kantasolusiirrolla eikä höpsismillä.

20 euroa

Päätin, että löydän viikon sisällä maasta 20 euroa. Näin on vuosia sitten tapahtunut eli löysin autiolta kävelytieltä setelin.

En ole vielä löytänyt uutta seteliä, mutta löysin Stockan Herkun aulassa olevalta tasolta kännykän, jonka annoin myyjälle. Voidaanko se laskea?

Olen löytänyt elämäni aikana kolme käsilaukkua ja kaksi matkapuhelinta. Ensimmäisen käsilaukun löysin kesällä kahvilan terassilta ja vein sen kahvilan työntekijöille. Toisen ns. käsilaukun tai oikeastaan kassin, lompakon ja matkapuhelimen löysin maasta ja onneksi pudottaja pyöräili minua vastaan ja tunnistin hänet henkilöllisyystodistuksen kuvasta. Kolmannen käsilaukun löysin lentokentän naistenhuoneesta ja vein sen löytötavaraan. En edes osannut epäillä käsilaukkua uhkaavaksi vaihtoehdoksi, vaikka useampi on todennut minulle, että he eivät koskisi laukkuun. Viime viikolla löysin kännykän.

Mistään edellisistä löydöistä en tietenkään halunnut tai pyytänyt palkkiota, joten voidaanko ne – edes yhteensä – laskea 20 euroksi?

Yksisarvinen

Toisaalta näin määritelmän, jonka mukaan voit halutessasi olla yksisarvinen. Jos et tahdo olla yksisarvinen, niin voit olla Batman.

Pohdin asiaa.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.