Testi, PITÄÄ tehdä testi

Mikä on henkinen ammattisi?

Voisit olla kirjailija!

Me Naiset | Henkinen ammattisi on kirjailija! Olet luova tyyppi. Sinulla on loistava mielikuvitus ja hyvät kielelliset taidot. Sinussa on lapsenomaista uteliaisuutta ja tarkkailet mielelläsi muita ihmisiä. Olet myös kärsivällinen: jaksat hioa asioita loputtomiin, jos se tekee niistä parempia. Et lannistu vastoinkäymisistä.

Muita mahdollisia ammatteja: toimittaja, käsikirjoittaja, taiteilija, muusikko.

Päätelmä

Hyväksyn saamani vastauksen. En hyväksy huutomerkkiä.

Olen pöyristynyt tekstejä kirjoittaessani siitä, kuinka paljon kuuntelen (oikeastaan kuulen) muiden juttuja busseissa tai työpaikalla. Kuvittelin, että olin keskittynyt omiin ajatuksiini, mutta yllättävän paljon tulee kuultua muiden keskusteluja ja usein tekstejä muuntaen kirjoitettua niistä.

Bussiaggressiivi

Jätetään v-alkuiset aggressiivit pois, niin eräänä aamuna kuulin, kuinka äänekäs nuori henkilö (en kerro, että hän oli naispuolinen) kailotti testamentista ja siitä, että isä voi olla kuolemassa, koska hän on jo yli 50-vuotias, hahhahahhaa. Totta. Niin voi.

Yllätys: ei tarvitse olla yli 50-vuotias, vaan viikatepersoona (mielestäni mies) voi iskeä aiemminkin. Hehhehheh.

Pahoitteluni.

Testeissä huijaaminen

Kummastelin työhön liittyviä psykologisia testejä tehdessäni, kuinka kysymysten perusteella pystyi päättelemään lopputuloksen eli vilpillisesti vastaamalla voi halutessaan vääristellä lopputulosta. En tehnyt niin, koska oikea vastaus kiinnosti.

Enkä tietenkään tehnyt työhön liittyneissä testeissäkään, koska sellainen olisi moraalitonta. On ihmisiä, jotka takuuvarmasti huijaavat testeissä, koska huijaaminen on osa heidän persoonaansa.

Olen edelleen tyytyväinen nelosten värisuorasta, jonka sain, kun pyrin pankissa tehtävään asiakaspalveluun. Vakuutan, että paras tulos oli viitonen eikä kymppi. Viitosia ei keskustelujen perusteella saanut kukaan.

HS näköislehti

Postilaisten lakko surettaa, koska palkkojen puolittaminen on katalaa.

Ilokseni huomasin, että HS näköislehteä saa lukea netissä ilmaiseksi lakon aikana. Loistavaa! Pääsen jälleen lukemaan lehteä netissä, vaikka en suosimanani digiversiona.

Näytänkö yhtään sivistyneemmältä?

130-vuotias sanomalehti

Helsingin Sanomat täyttää 130 vuotta ja lehdessä oli ilmaisjuttu suvusta, joka on alusta lähtien tilannut julkaisua. Vain milleniaali (luulisin) jättää lehden tilaamatta.

Tammikuussa ryhdistäydyn ja alan tilata digilehteä, koska valistumattomuus ja tietämättömyys on noloa. Otsikoita netissä selatessa harmittaa, kun en pääse syventymään tekstiin.

Työpaikalle tilattua paperiversiota voi toisinaan lukea, mutta tilaamassani digilehdessä ei ollut kenenkään salaatinjämiä, kahvitahroja tai leivänmuruja.

Yleä seuraamalla pääsee tietenkin lukemaan kiinnostavista asioista.

Blogisteille lukemani perusteella lähetetään tuotteita tutkittaviksi tai he kuulemani perusteella pyytävät esimerkiksi jumppavaatteita tai majoituksia. Auttaisiko, jos menisin vinkumaan ilmaista digilehteä lehtitalon edustalle TAI lainaisin lennokkia, joka heiluttaisi Lahjoittakaa digihesari vuosia sairauslomalla olleelle -kylttiä päätoimittajan ikkunan ulkopuolella TAI inisisin lehteä Instagramin välityksellä? Viimeinen taitaa olla paras vaihtoehto Twitterin lisäksi.

The Voice, Australia

Taitavista laulajista kiinnostuneena kuuntelen The Voicen esiintyjiä YouTubelta.

Australian Harrison Graigin (kirjoitin ensin Fordin, kjeh) ääni on erittäin hyvä enkä erityisemmin paheksu kauniin ja sympaattiselta vaikuttavan nuoren miehen katsomista.

Rut Brykin (1916-1999) keramiikkateoksen sympaattisen linnun kuvasin Designmuseossa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.